L-arginine 1000 mg, 120 tabbladen

L-arginine 1000 mg, 120 tabbladen

Now Foods
NOW08
€ 23,02
rating Lees de 2 beoordelingen
Gemiddelde score: 9.5/10 Aantal beoordelingen: 2

L-Arginine is een stof waarvan een tekort kan leiden tot een onbalans in het menselijk lichaam.

 

L-arginine

 

L-Arginine is een stof waarvan een tekort kan leiden tot een onbalans in het menselijk lichaam. De niveaus kunnen dalen tijdens infecties van Babesia en Bartonella. L-arginine is een zeer belangrijk aminozuur omdat het nodig is voor de replicatie en deling van cellen, bescherming van de endotheliale integriteit, de genezing van wonden, een gezonde immuunfunctie en een goede hormoonactiviteit. Het aminozuur beschermt de botten en helpt de microbiële schade eraan te herstellen. Het vermindert ook de tijd die nodig is om wonden te genezen.

 

Nu Foods ®

Now Foods ® is een Amerikaanse fabrikant en distributeur van voedingssupplementen. Het bedrijf is actief sinds 1948 en is een van de marktleiders. De producten van Now Foods ® worden geproduceerd volgens de hoogste normen van Good Manufacturing Practice (GMP).

 

Voedingssupplement

 

Ingrediënten: L-Arginine, cellulose, stearinezuur (plantaardige bron), croscarmellosenatrium, silica en vegetarische coating.

 

Inhoud in aanbevolen dagelijkse portie (1 tablet): L-Arginine - 1000 mg

 

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (volwassenen): Neem indien nodig tweemaal daags 1 tablet. Neem tussen de maaltijden of voor het slapengaan in met een koolhydraatdrank om de opname te vergemakkelijken.

 

Nettogewicht: 120 tabletten

 

Bewaring: Bewaar bij kamertemperatuur op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

 

Let op: de aanbevolen porties voor consumptie gedurende de dag niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen niet worden gebruikt als vervanging (vervanging) van een gevarieerde voeding. Het product wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuw
Nice quality
rating 10
2022-08-23
If You Step On Me I Sing ;-)
Nice price/quality
Bon rapport qualité prix
rating 9
2021-01-14
Aline
Cachets un peu gros pour mon gosier rétréci comme beaucoup de malades de lyme

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.

Door gebruik te maken van de website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie is te vinden in het privacybeleid.