Geurloze knoflook 1000 mg, 100 capsules

Geurloze knoflook 1000 mg, 100 capsules

PRT02
Out-of-Stock
€ 6,51
rating Lees de recensie
Gemiddelde score: 10/10 Aantal beoordelingen: 1

Knoflook ondersteunt het immuunsysteem. Knoflook bevat de van nature voorkomende stof Allicin, die krachtige antivirale, antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen heeft.

 

Geurloze knoflook

 

Knoflook ondersteunt het immuunsysteem. Knoflook bevat de van nature voorkomende stof Allicin, die krachtige antivirale, antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen heeft. Bovendien ondersteunt het een goede bloedsomloop en heeft het een antioxiderende werking. Knoflook helpt ook om het cholesterolgehalte in het bloed te normaliseren.

 

Puritan's Pride®

 

Puritan's Pride® is een Amerikaanse producent en distributeur van voedingssupplementen. De grondstoffen die worden gebruikt voor de productie van supplementen van het merk Puritan's Pride® zijn van de hoogste kwaliteit. Puritan's Pride®-producten worden vervaardigd volgens Good Manufacturing Practice (GMP).

 

 

Voedingssupplement

 

Ingrediënten: Geurloos Knoflookextract (Allium sativum) (extract 100: 1, het equivalent van 1000 mg (1 g) verse knoflookbollen).

Inhoud in aanbevolen dagelijkse portie (2 capsules): Reukloos Knoflookextract (Allium sativum) - 20 mg

Aanbevolen dagelijkse inname: 1-2 tabletten per dag tijdens een maaltijd

 

Nettogewicht: 22 g - 100 capsules

 

Gebruik: Neem tweemaal daags één capsule, bij voorkeur bij de maaltijd.

 

Bewaring: Bewaar bij kamertemperatuur op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

Let op: de aanbevolen portie voor consumptie gedurende de dag niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen niet als vervanging van een gevarieerde voeding worden gebruikt. Het product wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

 

Nieuw

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.