Koper 2 mg, 60 capsules (Swanson)

Koper 2 mg, 60 capsules (Swanson)

SWA02
€ 3,14
rating Lees de recensie
Gemiddelde score: 10/10 Aantal beoordelingen: 1

Koper is nodig voor de synthese van hemoglobine en is samen met ijzer betrokken bij het transport van zuurstof naar de cellen, waaronder de zenuwweefsels die gevoelig zijn voor hypoxie.

 

Koper

 

Koper is nodig voor de synthese van hemoglobine en is samen met ijzer betrokken bij het transport van zuurstof naar de cellen, waaronder de zenuwweefsels die gevoelig zijn voor hypoxie. Dit element beïnvloedt de hersenen en de overdracht van zenuwimpulsen, evenals het niveau van neurotransmitters. Koper verhoogt de immuniteit en beschermt het lichaam tegen vrije radicalen.

 

 

Swanson ®

 

Swanson Health Products is een Amerikaanse fabrikant en distributeur van voedingssupplementen, opgericht in 1969. Het bedrijf is de grootste particuliere vitaminecatalogusverkoper in de VS. De producten worden vervaardigd volgens Good Manufacturing Practice (GMP).

 

Voedingssupplement

 

Ingrediënten: Koper, gember, zwarte peper en lange peper, rijstmeel, gelatine (capsule), magnesiumstearaat (antiklontermiddel).

Inhoud in aanbevolen dagelijkse portie (1 capsule): Koper - 2 mg

 

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid: 1 capsule per dag.

Nettogewicht: 15 g - 60 capsules

 

Bewaring: Bewaar bij kamertemperatuur op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

 

Let op: De aanbevolen dagelijkse porties voor consumptie gedurende de dag niet overschrijden. Het product wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Het product mag niet worden gebruikt als vervanging van een gevarieerd dieet.

Nieuw
Very satisfied
rating 10
2022-09-07
Heidi
Hard to find. Very good product.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.

Door gebruik te maken van de website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie is te vinden in het privacybeleid.