Alfa-liponzuur 600 mg, 60 capsules

Alfa-liponzuur 600 mg, 60 capsules

SWA16
€ 16,90
rating Lees de recensie
Gemiddelde score: 8/10 Aantal beoordelingen: 1

Alfa-liponzuur is een van de meest effectieve antioxidanten. Het is betrokken bij ontgiftingsprocessen, ondersteunt het lichaam en verhoogt de mentale en fysieke prestaties.

 

Alfa-liponzuur

 

Alfa-liponzuur is een van de meest effectieve antioxidanten. Het is betrokken bij ontgiftingsprocessen, ondersteunt het lichaam en verhoogt de mentale en fysieke prestaties. Alfa-liponzuur maakt de regeneratie van beschadigde DNA-structuren, lipiden en eiwitten mogelijk. Het verbindt ook giftige verbindingen, waardoor het gemakkelijker uit het lichaam kan worden verwijderd.

 

 

Swanson ®

 

Swanson Health Products is een Amerikaanse fabrikant en distributeur van voedingssupplementen, opgericht in 1969. Het bedrijf is de grootste particuliere vitaminecatalogusverkoper in de VS. De producten worden vervaardigd volgens Good Manufacturing Practice (GMP).

 

Voedingssupplement

 

Ingrediënten: Alfaliponzuur 300 mg, rijstmeel, gelatine (capsule), magnesiumstearaat (antiklontermiddel).

Inhoud in de aanbevolen dagelijkse portie (1 capsule): Alfa Liponzuur - 600 mg

Gebruik: 1 capsule per dag.

Netto gewicht: 48 g - 60 capsules

 

Bewaring: Bewaar bij kamertemperatuur op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

 

Let op: De aanbevolen dagelijkse porties voor consumptie gedurende de dag niet overschrijden. Het product wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Het product mag niet worden gebruikt als vervanging van een gevarieerd dieet.

 

Nieuw
Fine
rating 8
2022-07-18
Bos
Can\'t really comment because I haven\'t started to take it yet

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.

Door gebruik te maken van de website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie is te vinden in het privacybeleid.