In prijs verlaagd! Collageen Marine Amino Premium Bekijk groter

Collageen Marine Amino Premium

ZAR01

Nieuw product

Collagen Marine Amino Premium is een hoogwaardig voedingssupplement dat in zijn samenstelling een geconcentreerd hydrolysaat viseiwit M + ™ bevat, evenals acerola- en brandnetelextracten.

Meer details

20,91€
17,78€

-15%

20,92€

Meer informatie

Collagen Marine Amino Premium is een hoogwaardig voedingssupplement dat in zijn samenstelling een geconcentreerd hydrolysaat viseiwit M + ™ bevat, evenals acerola- en brandnetelextracten.

Collagen Marine Amino Premium ondersteunt het herstel en de goede werking van gewrichten. Biedt elasticiteit van pezen, ondersteunt de regeneratie van kraakbeen en ligamenten. Bovendien heeft het een gunstige invloed op de huid en het haar, ondersteunt het de goede werking van het immuunsysteem en ontzuurt en zuivert het organisme van gifstoffen.

French collageen Protein M + ™ uit viskraakbeen bevat gehydrolyseerde eiwitten (voornamelijk collageen II) en polysacchariden (47-60% chondroïtinesulfaat en glucosamine). Het is een perfecte combinatie van drie ingrediënten met 19 biologisch actieve aminozuren. Protein M + ™ wordt geproduceerd door Copalis Sea Solutions® in Noord-Frankrijk met 50 jaar ervaring in de productie van viseiwithydrolysaten.

Acerola-extract is de rijkste bron van natuurlijke vitamine C. Vitamine C afgeleid van het extract van acerolafruit ondersteunt de juiste productie van collageen en de regeneratie ervan. Bovendien heeft het een positieve invloed op de werking van zowel het zenuwstelsel als het immuunsysteem. Acerola is ook een bron van sterke antioxidanten en helpt effectief bij de ontzuring van het menselijk lichaam.

Brandnetelextract ondersteunt de uitscheiding van schadelijke stoffen uit het lichaam.

VoedingssupplementIngrediënten: viseiwithydrolysaat - Proteïne M + ™, hydroxypropylmethylcellulose (vegetarische capsuleomhulsel), acerola-fruitextract (Malpighia punicifolia L.) gestandaardiseerd voor 17% vitamine C, brandnetelextract 4: 1Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid: neem 2-4 capsules per dag.

Netto inhoud: 38 g - 60 capsules

Bewaring: Bewaar het product op kamertemperatuur, op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

 
Let op: niet gebruiken als u allergisch bent voor een van de ingrediënten. Voedingssupplement mag niet worden gebruikt als vervanging (vervanging) van een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl. Het product is niet bedoeld voor kinderen en vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven. Het product is niet bedoeld voor mensen die worstelen met aandoeningen van de geslachtsorganen.

Reviews