In prijs verlaagd! Natuurlijke vitamine E 400IU, 100 capsules Bekijk groter

Natuurlijke vitamine E 400IU, 100 capsules

SWA10

Nieuw product

Vitamine E is een krachtige antioxidant die vrije radicalen bestrijdt en de vetzuren beschermt voordat ze oxideren. Bovendien voorkomt het voortijdige afbraak van erytrocyten en is het betrokken bij het transport van zuurstof door de rode bloedcellen naar alle cellen van het lichaam.

Meer details

4,52€ incl. BTW

-50%

9,05€ incl. BTW

Meer informatie

Natuurlijke vitamine E

 

 

Vitamine E is een krachtige antioxidant die vrije radicalen bestrijdt en de vetzuren beschermt voordat ze oxideren. Bovendien voorkomt het voortijdige afbraak van erytrocyten en is het betrokken bij het transport van zuurstof door de rode bloedcellen naar alle cellen van het lichaam. Vitamine E heeft een direct effect op de spierprestaties. Het ondersteunt ook het immuunsysteem, verhoogt de cellulaire respons en verbetert de functie van T-lymfocyten.

 

 

Swanson ®

 

Swanson Health Products is een Amerikaanse fabrikant en distributeur van voedingssupplementen, opgericht in 1969. Het bedrijf is de grootste particuliere vitaminecatalogusverkoper in de VS. De producten worden vervaardigd volgens Good Manufacturing Practice (GMP).

 

Voedingssupplement


Ingrediënten: Vitamine E, gelatine (capsule), glycerine (bevochtigingsmiddel), sojaolie , gezuiverd water.

Inhoud in de aanbevolen dagelijkse portie (1 capsule): Vitamine E (D-alfa-tocoferolacetaat) - 267 mg equivalent alfa-tocoferol (2216% van de dagelijkse referentie-inname).

 

Gebruik: Eén capsule per dag tijdens een maaltijd

Nettogewicht: 56 g - 100 capsules

Bewaring: Bewaar het product op kamertemperatuur, op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

Let op: de aanbevolen portie voor consumptie gedurende de dag niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen niet als vervanging van een gevarieerde voeding worden gebruikt. Het product wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Beoordelingen