Vitamine C 1000 mg (90 porties)

Vitamine C 1000 mg (90 porties)

FM01
€ 5,58
rating Lees de recensie
Gemiddelde score: 10/10 Aantal beoordelingen: 1

Voedingssupplement F-VIT C 1000 bevat linksdraaiende vitamine C in poedervorm, die wordt gekenmerkt door een zeer hoog absorptievermogen.

 

Vitamine C 1000 mg (90 porties)

 

Voedingssupplement F-VIT C 1000 bevat vitamine C in poedervorm, die wordt gekenmerkt door een zeer hoog absorptievermogen. Vitamine C ondersteunt de goede werking van het immuunsysteem en beschermt de cellen tegen oxidatieve stress. Het helpt ook om een normaal energiemetabolisme te behouden en vermindert vermoeidheid en moeheid.

Vitamine C wordt geproduceerd uit niet-genetisch gemodificeerde grondstof (niet-GM). Voedingssupplement F-VIT C 1000 bevat geen vulstoffen, conserveermiddelen, kleurstoffen of zoetstoffen.

 

 

FORMEDS Sp. z oo

Het bedrijf FORMEDS Sp. z oo is gespecialiseerd in de productie van voedingssupplementen in pure poedervorm zonder toegevoegde conserveermiddelen, kleurstoffen en zoetstoffen. Het biedt natuurlijke, effectieve en veilige producten. Het gehele productieproces is in overeenstemming met het HACCP-systeem. De grondstoffen die worden gebruikt voor de productie van zijn producten zijn afkomstig van gerenommeerde Europese leveranciers.

 

Ingrediënten: Vitamine C (L-ascorbinezuur)  

Inhoud in aanbevolen dagelijkse portie (1 g) (referentie dagelijkse inname%):   Vitamine C (L-ascorbinezuur) - 1000 mg (1250%)

 

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid:   Voeg 1 portie (1 lepel) toe aan een kopje met 200 ml water of een andere drank en roer. Neem 1 keer per dag tijdens een maaltijd.

 

Nettogewicht: 90 gram. Porties per container: 90

Bewaring: Bewaar bij kamertemperatuur op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

 

Let op: De aanbevolen dagelijkse porties voor consumptie gedurende de dag niet overschrijden. Het product mag niet worden gebruikt door zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Nieuw

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.

Door gebruik te maken van de website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie is te vinden in het privacybeleid.