D-ribose poeder 200g

D-ribose poeder 200g

ALI42
€ 17,36
D-ribose - een van de essentiële bouwstenen voor de aanmaak van ATP, een "universeel" energiemolecuul in het lichaam.

 

D-ribose

D-ribose is een essentieel onderdeel van ATP, dat fungeert als de belangrijkste drager van chemische energie in het menselijk lichaam en wordt gebruikt in het celmetabolisme. Wanneer er een afname is in de beschikbaarheid van zuurstof, of tekortkomingen in de energieopwekkingsroute, wordt de vraag naar ATP groter dan het beschikbare niveau. Dergelijke situaties kunnen worden veroorzaakt door pathologische aandoeningen, maar ook door te intensieve training of inefficiënt werk van de regeneratieve systemen van het organisme.

MedicaLine

MedicaLine is een Poolse producent van medicijnen en voedingssupplementen die sinds 2007 actief is op de lokale markt. MedicaLine is eigenaar van het voedingssupplementenmerk Aliness. De merkproducten van Ainess bevatten natuurlijke verbindingen die worden gekenmerkt door een snelle en hoge opname van werkzame stoffen. De vitamines uit hun aanbod kunnen zowel door mensen met een glutenvrij dieet als door mensen met allergieën en lactose-intolerantie worden gebruikt.

Voedingssupplement



Ingrediënten: d-ribose

Inhoud in aanbevolen dagelijkse portie (1 maatschepje - 5g) d-ribose 5g

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid: 1 maatschep van het product mengen met een beetje water en opdrinken. Consumeer bij een maaltijd.

Netto gewicht: 200 g

Opslag: Beschermen tegen licht, bewaren bij kamertemperatuur, op een droge plaats die niet toegankelijk is voor jonge kinderen.

Let op: Overschrijd de aanbevolen dagelijkse dosering niet. Voedingssupplementen kunnen niet worden gebruikt ter vervanging van een gevarieerde voeding. Product niet aanbevolen voor zwangere en zogende vrouwen.

Nieuw

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.