Magnesium met vitamine B6 (60 porties)

Magnesium met vitamine B6 (60 porties)

FM06
€ 6,05

Voedingssupplement F-MAG B6 bevat magnesium (citraat) en vitamine B6 in poedervorm. Magnesium ondersteunt het spierstelsel en helpt bij het handhaven van een goede elektrolytenbalans.

 

Magnesium met vitamine B6 (60 porties)

 

Voedingssupplement F-MAG B6 bevat magnesium (citraat) en vitamine B6 in poedervorm. Magnesium ondersteunt het spierstelsel en helpt bij het handhaven van een goede elektrolytenbalans. Het ondersteunt ook de goede werking van het zenuwstelsel en vermindert vermoeidheid en moeheid. Vitamine B6 verhoogt de opname van magnesium uit het maagdarmkanaal en helpt bij het handhaven van een normaal energiemetabolisme. Voedingssupplement F-MAG B6 bevat geen vulstoffen, conserveermiddelen, kleurstoffen, zoetstoffen.

 

 

FORMEDS Sp. z oo

 

Het bedrijf FORMEDS Sp. z oo is gespecialiseerd in de productie van voedingssupplementen in pure poedervorm zonder toegevoegde conserveermiddelen, kleurstoffen en zoetstoffen. Het biedt natuurlijke, effectieve en veilige producten. Het gehele productieproces is in overeenstemming met het HACCP-systeem. De grondstoffen die worden gebruikt voor de productie van zijn producten zijn afkomstig van gerenommeerde Europese leveranciers.

 

 

Ingrediënten: magnesiumcitraat, vitamine B6 (pyridoxinehydrochloride)

Dagelijkse dosis van 0,6 g bevat (Referentie dagelijkse inname%):

Magnesium-citraat 600 mg

inclusief: Magnesium (100 mg, 27%).

Vitamine B6 - 0,7 mg (50%).

 

Nettogewicht: 36,06 gram. Porties per container: 60.

 

Gebruik: Voeg 1 portie (1 maatschep) toe aan een kopje met 200 ml water of een andere drank en roer. Neem 1 keer per dag tijdens een maaltijd.

 

Bewaring: Beschermen Bewaren bij kamertemperatuur op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

Let op: De aanbevolen dagelijkse porties voor consumptie gedurende de dag niet overschrijden. Het product wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Het product mag niet worden gebruikt als vervanging van een gevarieerd dieet.

Nieuw

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.

Door gebruik te maken van de website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie is te vinden in het privacybeleid.