CitroKap 50 ml

CitroKap 50ml

Flos
FLS07
€ 10,23

CitroKap-extract is afgeleid van grapefruitzaad. Het bevat een sterk geconcentreerd complex van bioflavonoïden en vitamine C.

 

CitroKap

Extract van grapefruitzaad

CitroKap-extract is afgeleid van grapefruitzaad. Het bevat een hoog geconcentreerd complex van bioflavonoïden en vitamine C. CitroKap is een volledig natuurlijk product, zonder conserveermiddelen en synthetische toevoegingen. Grapefruitzaadextract is een effectief antisepticum dat de ontwikkeling van een breed scala aan potentieel schadelijke bacteriën, schimmels, virussen en parasieten remt. Citrokap versterkt het immuunsysteem, handhaaft het fysiologische evenwicht van het lichaam en vertoont antioxiderende eigenschappen.

Flos ®

Zakład Konfekcjonowania Ziół "Flos" is een van de toonaangevende farmaceutische bedrijven met kruidenprofiel in Polen, opgericht in 1988. Het assortiment omvat onder meer gedroogde kruiden, kruidengeneesmiddelen, voedingssupplementen, kruidencosmetica en medische producten. Het bedrijf voldoet aan de normen van GMP (Good Manufacturing Practices - Principles of Good Manufacturing Practice) en GLP (Good Laboratory Practice - Good Laboratory Practice).

Voedingssupplement

Ingrediënten: Glycerine grapefruitzaad extract 84% (glycerine plant - drager), water, Vitamine C 300 mg / 100 ml (antioxidant) Het product bevat 800 mg bioflavonoïden per 100 ml.

Nettogewicht: 50 ml

Aanbevolen dagelijkse inname: driemaal daags 15 druppels opgelost in 200 ml vloeistof (bij voorkeur vruchtensap, muntthee of water) (aanbevolen dosis voor consumptie gedurende de dag).

Bewaring: Bewaar bij kamertemperatuur op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

Let op: de aanbevolen porties voor consumptie gedurende de dag niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen niet worden gebruikt als vervanging (vervanging) van een gevarieerde voeding. Het product is gecontra-indiceerd voor zwangere vrouwen en moeders die borstvoeding geven. Niet gebruiken in geval van overgevoeligheid voor een van de ingrediënten. Mensen die allergisch zijn voor citrusvruchten, kunnen allergische reacties krijgen na consumptie van het product.

Nieuw

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.

Door gebruik te maken van de website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie is te vinden in het privacybeleid.