Teasel Root BIO Tinctuur 1: 1 (100 ml)

Teasel Root BIO Tinctuur 1: 1 (100 ml)

KAR01
€ 30,92
rating Lees de 5 beoordelingen
Gemiddelde score: 10/10 Aantal beoordelingen: 5

Kaardeworteltinctuur wordt bereid volgens het recept Wolf-Dieter Storl, de auteur van het boek "Healing Lyme Disease Naturally". Kaardewortel heeft bacteriostatische, pijnstillende en ontstekingsremmende eigenschappen.

 

Teasel Root Tinctuur

Lat. Dipsacus sylvestris

 

 

Kaardeworteltinctuur wordt bereid volgens het recept Wolf-Dieter Storl, de auteur van het boek "Healing Lyme Disease Naturally". Kaardewortel heeft bacteriostatische, pijnstillende en ontstekingsremmende eigenschappen. Het kruid wordt gebruikt bij de behandeling van symptomen die verband houden met pijn in de wervelkolom, ledematen en knieën. Aangenomen wordt dat kaardebol de bloedcirculatie verbetert en nuttig is bij het herstelproces van chronische ziekten.

 

 

Kardenshop Naturprodukte

De producten van het bedrijf Kardenshop Naturprodukte zijn afkomstig van biologisch gecontroleerde landbouw en beschikken over het Demeter-certificaat (certificaat van de Duitse vereniging van biologische producenten). Het bedrijf is gespecialiseerd in het vervaardigen van hoogwaardige producten met kaardewortel op basis van het recept van Wolf-Dieter Storl. Zorgvuldig geproduceerde extracten en tincturen zijn buitengewoon rijk aan actieve plantensubstanties en etherische oliën en worden buitengewoon goed opgenomen door het menselijk lichaam.

Voedingssupplement

Ingrediënten: Kaardebol, alcohol 27% vol. Concentratie van 1: 1

Inhoud in aanbevolen dagelijkse portie (60 druppels - 2,73 ml):   Kaardewortelextract - 2 ml

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid:   2 x 30 druppels per dag 30 minuten voor een maaltijd.

 

Nettogewicht: 100 ml

 

Bewaring: Bewaar bij kamertemperatuur op een droge plaats, buiten bereik van kleine kinderen.

 

Let op: de aanbevolen portie voor consumptie gedurende de dag niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen niet als vervanging van een gevarieerde voeding worden gebruikt. Het product wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Nieuw
Filter beoordelingen
(5)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Herstellen

Très bien
rating 10
2023-03-15
Mlb
Une teinture 1:1 c est ce qui me convient.
cardère
rating 10
2022-05-30
sabine.jm
très satisfaite
rating 10
2021-01-30
simon
rating 10
2020-12-22
Anonymous
rating 10
2020-09-29
Anonymous

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.

Door gebruik te maken van de website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie is te vinden in het privacybeleid.